In English

Fontus VisitGuide

Virtuaali-HelsinkiVirtuaali-Helsinki projektin yhteydessä valmistunut Helsingin keskustan malli on nyt niin laaja, että Fontus voi tarjota Helsingin keskustassa kaikille yrityksille ja yhteisöille 3-ulotteisia karttoja ja opastuksia.

3-ulotteisia viistokuvia ja katunäkymiäFontuksen VisitGuide-opasteet voivat olla yksinkertaisimmillaan muutama 3-ulotteinen viistokartta Helsingin keskustasta ja kohteen lähiympäristöstä (kts. ArkSystems Oy:n opaste) tai se voi olla laaja internetin 3d-portaali lähiseudun palveluineen ja useine 3d-reitteineen (kts. Ulkoministeriön opaste). VisitGuidessa vierailija hahmottaa ensin kohteen kaupunkiympäristön laajasta viistokuvasta ja sitten reitin maantasokuvasta. Vierailijan ei tarvitse opetella vaikeasti muistettavia kadunnimiä ja osoitteita vaan voi painaa mieleensä helpommin muistettavat maamerkit ja rakennukset.

Maamerkkien avulla perille3-ulotteinen kartta auttaa vierailijoita hahmottamaan etukäteen toimipaikkojen sijainnin ja niiden lähellä olevat maamerkit, joiden avulla perille löytäminen on helppoa.

VisitGuide2004 on entistä helppokäyttöisempiUudessa VisitGuide:ssa on huomioitu käyttäjien palaute ja selkeytetty opastetta. (kts. Hotel Annan opastetta)


VisitGuide esimerkkejä

Ulkoministeriö

Esimerkki: Linkki Ulkoministeriön VisitGuideen


Hotel AnnaEsimerkki: Linkki Hotel Annan VisitGuideen


ArkSystemsEsimerkki: Linkki ArkSystems VisitGuide


FCS PartnersEsimerkki: Linkki FCS Partnersin VisitGuideen


Sibelius-AkatemiaEsimerkki: Linkki Sibelius-Akatemian VisitGuideen

<<Pääsivu

Tuotteet:

VisitGuide

Virtuaali Helsinki

Virtuaali Kainuu

Virtuaali Pohjanmaa

Uutta! Virtuaali Ylivieska

Uutta! 3D Rahjan saaristo

Virtuaali-Helsinki postikortit

Avaa Fontuksen Mobiilisivut

tokyo.cityguide3d.com

AIT Arkkitehtitoimisto Immo Teperi Oy

 
© Fontus Oy, Valkjärventie 557, 01860 Perttula | Sähköposti: sales@fontus.com | Puh. 044-2928775