In English

Helsinki, 18. marraskuuta 2002

Elisa myi perustajalle

Arcus Software Oy jatkaa Fontus Oy:nä

Kaupunkimallinnuksen pioneeri ja Arcus Softwaren perustaja Immo Teperi on ostanut kolmiulotteisia kaupunkikarttoja kehittäneen Arcuksen osakkeet pääomistaja Elisa Communications Oyj:ltä, Comptel Oyj:ltä sekä useilta pienomistajilta. Yhtiön uudeksi nimeksi on rekisteröity Fontus Oy.

Teperi on koulutukseltaan arkkitehti ja ennen Arcusta hän työskenteli kaupunkisuunnittelijana omassa arkkitehtitoimistossaan. Hän on vetänyt yhtiön perustamisesta alkaen Arcuksen mallinnusyksikköä ja on toiminut myös yhtiön hallituksen jäsenenä.

Mallinnusohjelmisto- ja mobiilinavigointisovellusten lisäksi yhtiö on valmistanut laajoja kaupunkimalleja. Helsingin keskustamalli on yli 20 neliökilometrin laajuinen ja Virtuaali-Kainuun malli 23.000 neliökilometriä. Näiden lisäksi yhtiö on mallintanut osia Bremenistä, Lontoosta ja Tokiosta.

Kainuun mallia lukuunottamatta Fontus omistaa kaikki oikeudet kehitettyihin malleihin ja pyrkii yhteistyökumppanien avulla tuomaan ne yleisön saataville.

Yritys keskittyy jatkossa aikaisempaa enemmän olemassa olevien kaksiulotteisten digitaalikarttojen jatkojalostukseen kolmiulotteisiksi kartoiksi Suomen, Japanin ja Ison-Britannian markkinoille.


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Immo Teperi,
Puh. 044-2928775
Sähköposti immo.teperi@fontus.com
Fontus Oy, Pihkatie 4, 00410 Helsinki

<<Uutiset

Virtuaali Helsinki

Virtuaali Kainuu

Virtuaali Pohjanmaa

Uutta! Virtuaali Ylivieska

Uutta! 3D Rahjan saaristo

Virtuaali-Helsinki postikortit

Avaa Fontuksen Mobiilisivut

tokyo.cityguide3d.com

AIT Arkkitehtitoimisto Immo Teperi Oy

 
© Fontus Oy, Valkjärventie 557, 01860 Perttula | Sähköposti: sales@fontus.com | Puh. 044-2928775